The New CleverHiker


De nieuwe look van CleverHiker – Ryan Purcell Grand Teton NP

CleverHiker is eindelijk uit zijn winterslaap!

In de afgelopen maanden heb ik een geheel nieuwe website gebouwd, mijn aanpak volledig veranderd, en de visie voor alle toekomstige CleverHiker inhoud radicaal veranderd.

Ik weet dat het de laatste tijd stil is, maar ik ben druk bezig geweest om de hele CleverHiker te veranderen. Ik ben CH aan het verplaatsen, weg van het verkopen van inhoud en het aan het veranderen in een volledig gratis bron die een veel groter voordeel zal bieden aan de hele backpacking gemeenschap.

Om die omslag te kunnen maken, moest ik leren webdesignen en mijn website volledig herbouwen. Ik heb honderden uren besteed aan het bouwen van de nieuwe site en ik ben echt trots op hoe hij eruit ziet. Ik voel me ook volledig gemachtigd om alle toekomstige web veranderingen aan te brengen op de CleverHiker site, wat een grote verandering is.

De komende maanden ga ik een heleboel gratis video’s uitbrengen. Ik ben gestopt met de verkoop van Lightweight Backpacking Foundations en onze Gear Guide. In plaats daarvan, ga ik al die informatie openbaar maken op onze website en YouTube kanaal.

De video’s zullen worden geplaatst onder het tabblad video’s en onze volledige uitrusting gids is al onder het tabblad uitrusting. Ik heb zojuist aflevering twee van onze stichtingsserie – Ultralight Shelters – uitgebracht en ik hoop de komende weken 2-3 afleveringen per week uit te brengen, dus blijf kijken.

Sociale media kunnen een leuk instrument zijn, maar het is ook een tijdrovende en enigszins inefficiƫnte manier om te communiceren. Als u echt in contact wilt blijven, stel ik voor dat u zich inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief. De nadruk van onze nieuwsbrief zal liggen op amusement, inspiratie en educatie met een focus op de wildernis.

Ik weet ook dat dit een grote verandering is ten opzichte van ons vorige websitemodel en ik wil niet dat iemand zich door deze verandering gebrandmerkt voelt. Hoewel ik ervan overtuigd ben dat dit een veel betere richting is voor CleverHiker, wil ik niet dat iedereen die onze videoserie heeft gekocht van streek raakt. Als je het gevoel hebt dat je onrecht is aangedaan, laat het me weten en we komen er wel uit, dat beloof ik.

Heel erg bedankt voor jullie hulp en steun in het afgelopen jaar. Ik ben vastbesloten om dit project uit te bouwen tot een middel dat echt een verschil maakt in het leven van mensen. Ik weet dat ik nu op een beter spoor zit en jullie feedback is daar een groot deel van geweest.

Heel erg bedankt voor alles!

Wees geen vreemde,

Dave

 

 

 

Recent Content