Leer hoe te Lichtgewicht & Ultralight Backpack


Gisteren was een grote dag in het leven van CleverHiker. Ik wil u graag wat vertellen over onze vorderingen en over de grote dingen die komen gaan.

Ongeveer zes maanden geleden startte ik een Indiegogo crowdfunding campagne om steun te werven voor een videoserie over ultralight backpacking (afbeelding hierboven). De campagne was een groot succes dankzij de steun van mijn vrienden, familie en de backpackersgemeenschap. Gisteren kon ik een individuele e-mail sturen naar elk van mijn 166 backers om een belofte na te komen die ik een half jaar geleden heb gedaan. Het was een ongelooflijk trots moment voor mij.

De afgelopen zes maanden heb ik al mijn energie gestoken in het leveren van het best mogelijke product voor mijn backers en voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van lichtgewicht rugzakken. Ik heb een videoserie en een eBook gemaakt om mensen te leren hoe ze een lichtgewicht/ultralight rugzak kunnen gebruiken om beter van hun wilderniservaringen te kunnen genieten.

Deze serie zal een uitstekende bron zijn voor iedereen die ooit een trektocht wil maken. Het zal een geweldig hulpmiddel zijn voor wandelaars die meer willen weten over de meest geavanceerde ultralichte uitrusting die er is. Maar ik denk dat het ook een grote aanwinst zal zijn voor elke backpacker die gewoon meer van wandelen wil genieten.

Als je ooit een zware bepakking over een heuvel hebt gesjouwd, dan begrijp je het al. Een zware rugzak dragen is klote. Het is de absolute pits. En het maakt niet uit of je drie mijl of dertig mijl wandelt, het is gewoon niet zo leuk.

Leren hoe je lichtgewicht of ultralichte rugzak zal helpen elke wandelaar genieten van hun reizen meer. Geen blaren meer. Geen pijnlijke heupen en schouders meer. Geen angst meer om je rugzak weer op te doen. In plaats daarvan zult u veel meer kunnen zien, veel verder kunnen wandelen, en nog steeds energie hebben om een boek te lezen als u in het kamp aankomt.

Onze grote lanceringsdag voor de serie is 3 juni en we hopen dat u ons helpt dit bekend te maken. Onze website is live en we bieden voorverkooppakketten aan op onze winkel tegen 10% korting op de normale prijs. Alle voorverkoop items zullen worden geleverd op de 3e wanneer we officieel live gaan.

Een van onze grootste uitdagingen zal zijn om CleverHiker bekend te maken bij de backpackers gemeenschap en we zouden graag jullie hulp daarbij willen hebben. Ik zal de komende twee weken foto’s, video’s en wedstrijden voor gratis uitrusting op onze Facebook- en Twitter-pagina’s plaatsen. Dus check ons en win wat gratis merch.

Ik kan u niet zeggen hoe trots ik ben op hoe ver we al gekomen zijn en ik weet dat dit nog maar het begin is. Ik kijk uit naar uw gedachten en commentaar.

Met vriendelijke groet,

Dave Collins

 

 

 

Recent Content