We zijn terug!


augustus 01, 2013/ Dave Collins

 

Beste Colorado, verander nooit.

Annie en ik zijn net terug van onze grote Colorado reis en we hadden een absoluut geweldige tijd! Ons drie weken durende avontuur was gevuld met bruiloften, vrienden, en een van de mooiste backpacking lussen in het land. Ik heb een bootlading foto’s, video’s en time lapse-fotografie gemaakt tijdens onze rugzaktrip, waardoor het volgende CleverHiker-seizoen er echt uit zal springen. Het wordt een ongelooflijk drukke maand, maar ik hoop veel updates te plaatsen met foto’s en informatie van onze reis.

 

Spiegelingsmeer

We hebben de 160 mijl lange Collegiate Peaks Loop in 11 dagen met succes voltooid. Ik heb nog geen andere gedetailleerde berichten over deze reis gezien, dus ik zal een volledig verslag samenstellen om anderen te helpen die van plan zijn het eens te proberen. De CPL verbindt de East en West Colorado Trail rond de Collegiate Peaks Wilderness. De nieuwe editie van het Colorado Trail Data Book bevat beide routes, waardoor de tocht gemakkelijk te plannen is. De westkant van het pad, die het grootste deel van de tijd boven de boomgrens ligt, maakt ook deel uit van de Continental Divide National Scenic Trail. De lus ligt op grote hoogte met een flink aantal beklimmingen, maar de beloning is de moeite waard.

 

Dave en Annie bij Lake Anne Pass

Ik ben lang weggeweest en ik heb veel dingen op mijn radar voor deze maand. Ik schrijf momenteel aan het volgende seizoen van CleverHiker inhoud, wat goed gaat. Het is belangrijk voor mij om feedback te krijgen van mijn publiek, dus als u wilt helpen toekomstige CH-video’s vorm te geven, vul dan deze enquête in. Naast het schrijven van de inhoud voor de komende CH shoots, ben ik ook van plan om een aantal blog posts te doen over de CPL reis en andere onderwerpen. Hieronder is een lijst van berichten waar ik aan hoop te werken. Als u andere suggesties hebt of meer informatie over iets anders wilt, laat dan een reactie achter en ik zal mijn best doen om het voor elkaar te krijgen.

 

Zonsondergang in Colorado

Toekomstige berichten:

Volledig Collegiate Peaks trip verslag met foto’s

Hyperlite Mountain Gear 2400 Windrider Rugzak Review

ZPacks Arc Blast Rugzak Review

Nature’s Coffee Ketel Product Review

Sawyer Squeeze waterfilter test

 

DSC03080

Het is heerlijk om terug in Portland te zijn en ik sta te popelen om weer aan CH te werken. Dank u voor al uw prachtige opmerkingen en e-mails terwijl ik weg was. Ik zal de antwoorden de komende dagen bijschaven.

Hou je goed en spreek je snel!

 

 

 

Recent Content